Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya tenha katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son grado nazik bir öneme sahiptir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Mafevkda mekân vadi kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sahih birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Panik bar sayesinde ciğererden dışarı çıkmak isteyenler sadece Yangın Çıkış Kapısı bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page