2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda mevki bile ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını yakalamak muhtevain etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta rast açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Bapları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

En şayan fiyatı bulmanız kucakin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en onat yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde kâin insanların ve öteki hayatiyetliların yangın veya rastgele bir ivedi gidiş esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, kuruluşlması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında önem almaktadır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamir yangın kapısı gerektirir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Birgeniş şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page